Woensdagochtend is Gangolf (Skip) Schiffler koninklijk onderscheiden tijdens de jaarlijkse lintjesregen. Ook zijn echtgenote, Karin Colaris, werd door burgemeester Cox gedecoreerd. Karin die we o.a. kennen van de Philharmonie, de Zittesje kènjerkapel en de kènjerrevue.

Voorste rij van links naar rechts Gangolf, Karin en Henk Wetzels (voorzitter optochtjury).

Skip werd onderscheiden voor de vele verdiensten voor de Sittardse gemeenschap, zijn jarenlange bestuurlijke inzet bij de Philharmonie, zijn muzikale ondersteuning bij ‘Mit de Trööt in de Gööt’ en zijn betrokkenheid bij het collectantencollege van de Sittardse binnenstadsparochie.

Ook ontwierp Skip ter gelegenheid van het 11 x 11 jarig jubileum van Stadscarnavalsvereniging De Marotte een nieuwe en nog altijd in gebruikt zijnde ceremoniestaf die door de Marotte Senaat destijds aangebonden werd aan de jubilerende vereniging.

Lees hier nog eens het bericht dat we in 2004 publiceerden over de nieuwe ceremoniestaaf.

Namens alle Marotte en Marottinekes wensen we Skip en Karin proficiat met deze bijzondere erkenning van hun inzet en betrokkenheid bij de Sittardse gemeenschap.