Op 31 januari 2018 verschijnt de 137e (!) editie van ‘De Pappegey’, het jaar- en kolderblad van stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd. Ook dit jaar verschijnt het blad als glossy. De redactie is op zoek naar kopij voor deze editie.

Naast de officiële pagina’s is er veel plaats ingeruimd voor anekdotes, korte kolderieke verhalen (“sjaele kal”) en foto’s met een humorvol verhaal. Hiervoor vraagt stadscarnavalsvereniging De Marotte de medewerking van het publiek. Heb je iets geks of leuks meegemaakt, heb je een ‘gekke’ of ‘lachwekkende’ foto? Schrijf het op, mail het, stuur het door. Teksten het liefst in Sittards dialect, maar mocht je dit niet machtig zijn, dan in het Nederlands en vertaalt de redactie het.

Vanwege het jaarthema ‘Veer zeen Zitterd’ (‘Wij zijn Sittard’, red.) is de redactie bijzonder geïnteresseerd in humoristische en kolderieke verhalen, foto’s etc., waarin Sittard centraal staat. Mogelijk zelfs in relatie tot 775 jaar Sittard stad in 2018.

Stuur of mail dit alles naar:
Stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd
t.a.v. De Pappegey
Postbus 256
6130 AG Sittard
Of per mail: pappegey@marotte.nl

De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen wel of niet te plaatsen. Hierover vindt geen correspondentie of terugkoppeling plaats.