Greutsje Pin 2018

De Greutsje Pin is dit carnavalsseizoen ook weer present. De editie 2018 is al de vijfde Greutsje Pin waarmee de echte carnavalsvierder kan laten zien dat hij trots is op het carnaval en achter de vereniging staat.

Klup Kump Gout heeft in 2014 een goed idee gehad om belangeloos een universele pin te ontwerpen en te laten maken. De pin kan door alle carnavalsverenigingen die dat willen, worden verkocht om hun verenigingskas te spekken. “Omdat wij allemaal trots zijn op carnaval en op onze verenigingen, was de naam ‘Greutsje Pin’ snel bedacht. De bedoeling is dat iedereen een Greutsje Pin koopt en in carnavalstijd zichtbaar zal draagt om vastelaovend hoog te houden”, aldus Ruud Meuwissen van Klup Kump Gout.

“Intussen is de 5e editie van de Greutsje Pin een feit en kunnen we spreken van een nieuwe traditie. Ieder jaar is de oplage gestaag gegroeid en dit jaar hopen we dat 2.500 Greutsje Pinnen verkocht worden. Ook sluiten zich steeds meer verenigingen aan die de Greutsje Pin willen verkopen. De Pinnen zijn mooi verpakt en apart genummerd.”

Peet van Erp, de voorzitter van het Optochkommitee Zitterd, ontvangt uit handen van Ruud Meuwissen, namens Klup Kump Gout een cheque ter waarde van € 1.111

Tijdens de opening van het nieuwe carnavalsseizoen op 11 november overhandigde Klup Kump Gout een cheque van maar liefst € 1.111,- aan de voorzitter van het Optoch Kommitee Zitterd, Peet van Erp. Dit als bijdrage in de kosten van het kèrkesproject, dat als doel heeft de jeugd te betrekken bij de Zittesje vastelaovend door het bouwen van kleine karretjes en deelnemen aan de kinderoptocht.

De Greutsje Pin is ook een geweldig idee om iemand cadeau te doen. Voor slechts 5 euro is de pin te koop bij de deelnemende verenigingen. Alle informatie en verkoopadressen vindt u op de website www.greutsjepin.nl

Steun de Marotte en koop de Greutsje Pin via de Webshop of in de Marotte winkel.