Marotte TV | “Confetti” Marotte Kènjerleidje 2018

1719

Op de Marotte cd 2018, getiteld ‘Veer zeen Zitterd’, staat het Marotte kinderliedje ‘Konfetti’. Het is geschreven door Lou, Michelle en Maxime Tummers en wordt gezongen door leerlingen van basisschool Overhoven. Het koor staat onder leiding van Vivian Camps, Annette Feron en Corine Hendriks.

‘Konfetti’ is doorgedrongen tot de finale van het Kinder Vastelaovesleidjes Konkoer.

Marotte TV ging aan de slag met de leerlingen en hun begeleiders om een heuse videoclip op te nemen. In het decor van de school ontstond een kleurrijk verhaal. Confetti en vrolijke kleuren staan daarin centraal. En er wordt niet alleen met confetti gesmeten, nee, de kinderen knippen ook hun eigen confetti.

Die clip is net voor de jaarwisseling gereed. Dat betekent dat het nieuwe jaar ingeluid kan worden met de vrolijke klanken en de vrolijke kleuren van confetti. Het is een kwestie van tijd dat heel carnavalsminnend Sittard (en Limburg?) enthousiast roept ‘Alles palletti, veer sjmiete mit konfetti!’.