Op 21 februari 2019 verschijnt de 138e (!) editie van ‘De Pappegey’, het jaar- en kolderblad van stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd. Ook dit jaar verschijnt het blad als glossy. De redactie is op zoek naar kopij voor deze editie.

Naast de officiële pagina’s is er veel plaats ingeruimd voor anekdotes, korte kolderieke verhalen (“sjaele kal”) en foto’s met een humorvol verhaal. Hiervoor vraagt stadscarnavalsvereniging De Marotte de medewerking van het publiek. Heb je iets geks of leuks meegemaakt, heb je een ‘gekke’ of ‘lachwekkende’ foto? Schrijf het op, mail het, stuur het door. Teksten het liefst in Sittards dialect, maar mocht je dit niet machtig zijn, dan in het Nederlands en vertaalt de redactie het.

Dit jaar is de redactie in het bijzonder geïnteresseerd in humoristische en kolderieke  foto’s uit de tachtiger jaren, waarin de vastelaovend in het Marotterijk centraal staat. 

Stuur of mail dit alles naar: 

Stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd
t.a.v. De Pappegey
Postbus 256
6130 AG  Sittard

Of per mail: pappegey@marotte.nl

De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen wel of niet te plaatsen. Hierover vindt geen correspondentie of terugkoppeling plaats.