Marottewinkel opent haar deuren

Op zaterdag 15 december om 11.11 uur opent stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd, zoals jaarlijks gebruikelijk in de maanden voorafgaand aan carnaval, de Marottewinkel. Deze winkel is traditioneel gevestigd in damesmodezaak Van Neer Eyckeler, aan de Brandstraat 11 te Sittard en is vanaf dan tot en met carnavalszaterdag geopend. Elke donderdag van 10:00 tot 14:00 uur, elke zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en tijdens koopzondagen van 12:00 tot 17:00 uur.

Entreekaarten en merchandise
De zaak, die ook dit jaar weer volledig door vrijwilligers gerund wordt, heeft een uitgebreid assortiment aan merchandise. Uiteraard zijn in de Marottewinkel de entreekaartjes te koop voor onder andere de Oetruipingsaovend op zaterdag 5 januari, de Insjtelasezitting op 19 januari, het Finale Sjpektakel op 23 februari in de Stadsschouwburg en het Gala Prinsebal op 16 februari. Het assortiment bevat ook caps en sjaals van de Marotte en artikelen uit voorgaande jaren die leuk zijn om te geven of te krijgen met de naderende feestdagen in zicht. Zolang de voorraad strekt zijn ook de handige, traditionele kalendertjes met activiteiten van De Marotte gratis verkrijgbaar in de winkel.

De Greutsje pin 2019

Nieuwe cd
Nieuw in de Marottewinkel zijn de Greutsje Pin 2019 en een miniatuur versie van de jaarorde (verkrijgbaar na de oetruipingsaovend). Naast dit alles uiteraard ook nog de meest recente cd van De Marotte met daarop de schlager van het nieuwe carnavalsseizoen ‘123 vastelaovend’.

Webshop
Tevens zijn het gehele assortiment van de Marottewinkel en ook de toegangskaarten voor de diverse evenementen verkrijgbaar in de webshop via de website van de Marotte Zitterd www.marotte.nl .