UITVERKOCHT! 10e Seniorenzitting: Een geweldige middag vol lach, zang en plezier!

Op woensdag 13 februari vindt de tiende editie van de immens populaire Seniorenzitting plaats in Stadsschouwburg ‘De Domijnen’ Sittard. Een zitting die ieder jaar weer tot stand komt door een energieke samenwerking tussen stadscarnavalsvereniging De Marotte en de Zonnebloem. Vanaf 14.00 uur belooft het een middag vol lach, zang en plezier te worden.

Vanaf 13.15 uur openen de deuren van de Stadsschouwburg en heet stadsprins Rob I de gasten van harte welkom. De voorstelling zelf begint om 14.00 uur. Ook dit jaar is er een mooi programma samengesteld met genoeg spektakel. Optredens zijn er van o.a. van Frans Theunisz, Paul-Jean Jessen en Jan van Daal & René Haustermans met Zittesje leidjes.

Jan Geraedts

Uiteraard zijn er ook buutte-optredens van Wiel Vinken en Jan Geraedts, humor gegarandeerd. Natuurlijk zingt Sjtóm Toeval de Marotte Schlager van dit seizoen ‘1-2-3 Vastelaovend‘. De middag wordt afgesloten met een knallend optreden van Limburgs nachtegaal Beppie Kraft.

De muzikale begeleiding is in handen van de Marottekapel. Een vertrouwd geluid voor iedereen.

 

 

Kaarten kosten €15 per persoon inclusief consumptie, nonnevot en gebruik van de garderobe. Voorverkoop bij schouwburg ‘De Domijnen’, bij de Zonnebloem en in de Marotte winkel (Van Neer Eyckeler, Brandstraat 11-15 Sittard).