Het Sittardse kwartet Veier-G zingt dit jaar het Marotte tienerliedje ‘Doe Dao’. De jongedames (Jada, Jazzamin, Jolie en Myrthe) kwalificeerden zich tevens voor de finale van het TVK, het Tiener Vastelaovend Konkoer, met het door Marc Verblakt geschreven nummer.

Veier-G tijdens de finale in Venray

In sporthal De Wetteling in Venray zongen de jeugdige zangeresen voor 1.100 bezoekers hun lied als één van de zestien finalisten. En hoewel ze niet op het erepodium eindigden, wisten ze wel een bij de doelgroep uiterst belangrijke prijs in de wacht te slepen. Namelijk de prijs voor de beste vlog. In deze vlog vertellen ze hoe het liedje tot stand is gekomen, wat ze van vastelaovend vinden enz. Een felicitatie en compliment hiervoor namens carnaval minnend Sittard is zeker op zijn plaats! Nieuwsgierig hoe de beste vlog eruit ziet? De dames hebben deze op hun facebookpagina geplaatst. Dus alleszins de moeite waard om even te bekijken. Klik hier.

Foto’s: Latulaconga productions via Facebook TVK Limburg.