Geef jouw stem bij Rabo ClubSupport aan de Marotte

Geef uw stem ook aan de Marotte!

Binnenkort start de Rabo ClubSupport 2019. De stemperiode loopt van 27 september tot en met 11 oktober 2019.

Met Rabo ClubSupport vieren de Rabobank en verenigingen samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geeft de Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van haar winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Samen vieren we de winst!
Met Rabo ClubSupport investeert de coöperatieve Rabobank dus een deel van haar winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Zuid-Limburg West stelt dit jaar € 200.000,- beschikbaar.

Rabobank. Growing a better world together.
Ook de Marotte zouden het bijzonder op prijs stellen, indien u uw stem ook op onze vereniging uitbrengt. Met de opbrengst gaan wij ook komend seizoen carnavalsactiviteiten voor de jeugd ondersteunen. Want al heel wat jaren zet de Marotte zich in voor het behoud van vastelaovend door de jeugd er veel bij te betrekken.