Marotte jeugd evenement: Een avond vol vertier speciaal voor de jeugd!

Op vrijdag 31 januari is de beurt aan de jonge Marotte en Marottinekes van 11 tot en met 14 jaar om te genieten van een plezierige avond tijdens het altijd vrolijke jeugdevenement van stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd. Vanaf 19.11 uur openen de deuren van Café Bloem – Markt 30, Sittard. Met “Gank mit, mit oze Vastelaovesrakèt” als thema, belooft het een gezellige avond te worden. Eindtijd is 22.30 uur.

De jeugd is de toekomst en met deze avond, speciaal voor hen georganiseerd, kan zij naar hartenlust genieten van de eeuwenoude vastelaovend. Dat zal ongetwijfeld lukken met swingende optredens van o.a. Cheyenne, Shakin’ DJs en DJ Wouter.

Geschminkt worden is één voorbeeld van de verschillende leuke activiteiten die deze avond speciaal maakt. En wat dacht je van een traktatie? De verkiezing van het mooist verklede ‘mechelke en sjnaak’ zal ook dit jaar niet ontbreken. Dus… doe je best en trek je mooiste carnavalsoutfit aan om die felbegeerde prijs in ontvangst te kunnen nemen. Stadsprins Thierry I is aanwezig om er samen met de jeugd een onvergetelijke avond van te maken.

Het is een besloten evenement. Alleen jongeren met een geldig entreebewijs worden binnengelaten. Verder zijn vrijwilligers van De Marotte aanwezig om de avond te begeleiden én om een oogje in het zeil te houden. Ouders zijn vanaf 21:00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Entreebandjes zijn gratis te verkrijgen via je eigen basisschool en in de Marottewinkel.