Jubileumeditie seniorenzitting woensdag in stadsschouwburg

Op woensdagmiddag 5 februari om 14 uur staat voor de 11e keer de seniorenzitting op het programma. De organisatie van deze jubileumeditie is in de gezamenlijke handen van de Zonnebloem regio Sittard-Geleen en stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd. Een voor iedereen toegankelijke, gezellige middag vol zang, humor, sjoenkele en lachen in de grote theaterzaal van stadsschouwburg ‘De Domijnen’. De muzikale omlijsting is in de vertrouwde handen van de Marottekapel onder leiding van Herman Raadschelders.

Bij binnenkomst wacht de bezoekers een warm onthaal. Een persoonlijke begroeting door stadsprins Thierry I, Vorst Marot Jan I en de regionale voorzitter van de Zonnebloem, Tom Weyenberg. Als iedereen plaats heeft genomen kan de pret beginnen. Kersvers Ridder in de Orde van de Pappegey, Jacques Pfennings, loodst iedereen door het mooie en gevarieerde programma. Buuttereedner Ger Frenken bijt de spits af, waarna Kindcentrum Sittard een tweetal liedjes zingt. Dan is het inhaken en sjoenkele met de Limburgse nachtegaal Beppie Kraft. Na een pauze vertonen achtereenvolgens Donkiesjot, Koeraasj met Zittesje meezingers en Christel & Quinn hun muzikale kunsten. De zitting wordt afgesloten door prinsevader René Dirkx, die de Marotteschlager 2020 ‘Mènnigmaol roup ich Alaaf’ zingt.

Kaarten kosten € 15 per persoon, inclusief consumptie tijdens de pauze, nonnevot van de Nonnevotteclub en gebruik van de garderobe. Voorverkoop bij de schouwburg, in de Marottewinkel (Steenweg 33, ’t Kallebeske) en via seniorenzitting@gmail.com. Vanwege het jubileum ontvangt elke bezoeker ook nog een leuke verrassing!