Stadsprins Thierry I komt met een eigen, bijzonder nieuw vastelaoveslied om zijn prinsschap nog meer cachet te geven. De Hoogheid is natuurlijk bekend van het duo Sjtóm Toeval, maar ook van zijn eigen solocarrière.

Het nummer ‘Eure Prins’, dat volledig gaat over de droom om stadsprins te worden, is een cadeau van zijn neef en beste vriend Joeri Kalkhoven. Joeri: “Dit idee is ontstaan nadat Thierry mij verteld had dat hij Marotteprins zou worden. Omdat ik altijd al een nummer voor hem wilde produceren, was dit nu het ideale moment hiervoor. Bart Storcken heeft het nummer geschreven en Thierry zingt het uiteraard zelf.”

Stadsprins Thierry I is volledig in zijn nopjes met dit nummer en kan niet wachten om het iedereen te laten horen. ‘Eure Prins’ is voor het eerst te horen tijdens de seniorenzitting op woensdag 5 februari. Bart Storcken is hier zelf ook aanwezig. Later die dag is het nummer ook te beluisteren en te streamen via verschillende muziekplatforms zoals Spotify.

Natuurlijk wensen wij stadsprins Thierry heel veel plezier en succes toe met de lancering van zijn nieuw lied. Dat we het tijdens de vastelaovesperiode maar veel mogen horen in Sittard en ver daarbuiten!