Geef uw stem ook aan de Marotte!

Binnenkort start de Rabo ClubSupport 2020. De stemperiode loopt van 5 oktober tot en met 25 oktober 2020.

Met Rabo ClubSupport vieren de Rabobank en verenigingen samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geeft de Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van haar winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

 

Over Stadscarnavalsvereniging De Marotte

Stadscarnavalsvereniging De Marotte is in 1881 opgericht, en speelt sedertdien een belangrijke rol in de Sittardse carnavalswereld. Samen met diverse andere organisaties zorgen zij voor de instandhouding van dit stukje volkscultuur in Sittard e.o. De Marotten proclameren elk jaar de Sittardse stadsprins, organiseren carnavalszittingen voor alle leeftijdsgroepen, organiseren de uitverkiezing van de jaarlijkse carnavalsschlager, en brengen gedurende het seizoen vele bezoekjes.

Ons doel

De Marotten hebben het doorgeven van de carnavalscultuur aan de jeugd, hoog in het vaandel staan. De Marotten organiseren voor de jeugd dan ook diverse activiteiten, zoals een kinderzitting en een jeugdzitting. De opbrengst van de Rabobank Clubsupport worden hiervoor ingezet.