Trök nao vervlaoge tieje

Geen Sjtadsprins, geen Kanon van het Balkon, geen optochten. Het wordt een Vastelaovend, zoals wij hem nog nooit gekend hebben en hopelijk ook de laatste op deze manier. Toch proberen wij als De Marotte te kijken naar wat er dit seizoen wel mogelijk is. Uiteraard met het in achtnemen van de geldende regels en waarbij de gezondheid van één ieder voorop staat.

Zo hebben wij reeds oude liedjes van o.a. het Marotte Trio uit de jaren ’50 en ’60 digitaal geremasterd. Liedjes waar onze opa’s en oma’s, vaders en moeders, en velen van ons mee zijn groot gebracht. Liedjes die u bijna nooit meer hoort, maar nog steeds diep in ons geheugen zitten gegrift.

Deze liedjes hebben we nu op de website van De Marotte geplaatst en zijn voor iedereen niet alleen gratis te beluisteren, maar ook gratis te downloaden.

Wij wensen jullie veel luisterplezier en hopen dat deze liedjes bij kunnen dragen om gezamenlijk door deze nare periode heen te komen. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar.

De Marotte

[podcast id=22816]

[podcast id=22843]

[podcast id=22846]

[podcast id=22853]

[podcast id=22854]

[podcast id=22873]

[podcast id=22874]

[podcast id=22875]

[podcast id=22876]